Leva nyktert - betala en gång och var med så länge du vill, finns även avbetalning

För dig som vill leva nyktert, ha mera hälsa och välbefinnande- scrolla ner och läs allt du behöver veta.

Ett medlemsprogram för dig som är kvinna som vill prova att leva nyktert, ha mera hälsa och välbefinnande i ditt liv.

Har du har försökt att sluta eller dra ner på din alkoholkonsumtion men det går inte så bra. Du vill dricka litegrann men det blir alltid fler glas än du planerat. Och vad ska du säga till folk när du är på middag eller det är AW på om du inte kan ta ett glas? 

 
Du tänker ofta på hur mycket eller hur lite du ska dricka nästa helg eller nästa fest. Du vill dricka lagom, bara precis så mycket så du kan koppla av, släppa all stress och ha lite kul. Du har funderat på att söka hjälp och prata om din alkoholkonsumtion men du kommer inte till skott för det är väl bara att dra ner på alkoholen eller dricka mindre. Eller så har du kanske varit i kontakt med vårdcentralen eller företagshälsovården men de sa att det var inte så farligt, de tyckte bara att du kunde dra ner på din konsumtion. Men det känns jobbigt och ditt drickande upptar mycket av din tid och du känner dig ensam.
 
Så du tänker att du kanske bara har dålig karaktär och när bakfylleångesten är som värst kommer tankarna att det är något fel på dig och de negativa tankar om dig själv kommer oftare och oftare. Varför kan inte du ta ett glas som alla andra? 

 
Men du har försökt men det går inte. Du känner dig både lite hopplös och dålig. Dessutom är det pinsamt för du vill inte ha problem med alkohol och du känner dig absolut inte som en alkoholist.

Jag försökte också att dricka mindre men blev alltid fullast av alla och gjorde pinsamma saker. 


Jag ville bara känna mig normal som alla andra och dricka lagom men det gick inte. Jag försökte hitta en lagom mängd och jag försökte sluta när jag blev berusad. Fast det gick liksom inte. I många år trodde jag att det var något fel på mig.

Men det var det inte.

Jag kunde helt enkelt inte hantera alkoholen men att sluta helt det kändes överdrivet. Ett glas då och då kunde jag väl dricka? 


Du känner dig inte som en alkoholist men du har svårt att dricka lagom.

Är du också nyfiken på hur ditt liv kan se ut om du levde nyktert? Skulle du vilja prova att leva nyktert en tid?  

Du måste inte bestämma att du ska vara nykter i resten av ditt liv. Du kan prova! Tillsammans med mig och andra som vill må bra utan alkohol. Att ha andra som varit i samma situation som stöd är så värdefullt när man känner sig ensam eller är orolig.
 
Jag har  skapat en modell för dig som vill prova ett leva nyktert, ha mera hälsa och välbefinnande.

Kortfattat ingår 3 zoomträffar/månad och det är varvat med utbildning, gästföreläsare och 12 -stegshandledning. En kursportal med adekvat utbildningsmaterial för att öka hälsa och välmående.  Plus en helt privat mycket uppskattat Facebookgrupp med mycket omtanke. En grupp att känna sig trygg i.  Allt är givetvis frivilligt. 

Steg för steg kommer du att få vägledning dig att leva ett nyktert liv där du mår bra. 
Själv har jag tagit mig fram nyktert i snart 17  år och mår så himla bra och när de dåliga dagarna kommer har jag verktygen att hantera dem och idag är att leva nyktert naturligt.

Livet behöver inte vara en kamp.

Vill du må bättre, prova att leva nyktert och dela det med andra som har samma önskan att få må bra?

Då ska du prova att vara med i medlemsprogrammet. Du betalar en gång är sedan med hur länge du vill och kan ta allt i din takt. Det finns avbetalning och du kan använda ditt friskvårdsbidrag.

PS. Det är en sån fin gemenskap i vårt helt privata Community där vi firar framgångar och stöttar i motgångar. Skratt & gråt - du är välkommen som du är.  

Vill du prova att leva nyktert, ha mera hälsa och välbefinnande? 

Allt i medlemsprogrammet hanteras 100% konfidentiellt enligt ICF etiska riklinjer.
Allt är frivilligt och du gör allt i din takt. Det som finns är 3 zoomträffar/månad och det är varvat med utbildning, gästföreläsare och 12 -stegshandledning. En kursportal med adekvat utbildningsmaterial för att öka hälsa och välmående.  Plus en helt privat mycket uppskattat Facebookgrupp med mycket omtanke. En grupp att känna sig trygg i.  
Nedan ser du de fyra olika teman i programmet.
Kostnad och betalning hittar du längst ner på sidan.

Vill du ha ett kort samtal med mig för att ställa din frågor innan du bestämmer dig?
Boka in en kostnadsfri konsultation om du klickar här.

Våga välja ett nyktert liv

Att fortsätta välja ett nyktert liv innebär att du behöver lära dig bli bekväm med att göra saker utan att dricka.

Lär dig tro på dig själv och att bibehålla motivationen över tid. Vem är du nu när du är nykter och hur vill du leva? 

Att hantera oro och ångest nyktert för mera hälsa och välbefinnande.

Här får du lära dig hur du kan hantera ångest  och oror när det är akut, men även hur du kan lära dig att må bra över tid.

Det går att leva utan den ständiga kampen. Här får du de verktyg du behöver för att hantera de dåliga dagarna. Andningsövningar, meditation, konkreta övningar och en massa annat.
 


Att ha trygga relationer nyktert, hantera känslor, tankar och känna sig trygg.

Att ha relationer där du mår bra, utan en massa bråk kan kännas ouppnåeligt bitvis i livet. Men allt eftersom du må bättre och stärker dig själv så kommer även dina relationer påverkas.

Men släkt, kärleksrelationer, vänner och kollegor kan vara besvärliga! Det går att hitta konkreta och enkla sätt att hantera sig själv och andra. 

Försörjning och fritid i nykterheten för ökat välbefinnande.

Både jobb och fritiden påverkas när vi har dricker/har druckit för mycket och inte mått bra en längre tid.

Att en försörjning vi trivs med och en fritid som känns meningsfull är viktigt för alla.

Men hur ska du göra och vad ska du fylla din fritid med nu när du inte lägger tid på att må så dåligt?


Varma ord från några av dem som har tagit steget tillsammans med mig och förändrat sina liv

"Styrkan i Ninas arbete är hennes genuinitet och humor.

För mig är Nina en person som jobbar med hjärtat. Hon har en förmåga som får mig att känna mig sedd.  Det gör att det hela tiden blir intressant och lättsamt att lyssna på henne." 

Nathalie Thörnlund
Frisksköterska och mental tränare

"Workshopen som Nina hade var helt fantastiskt!
En sak jag som fortfarande finns kvar i min kropp, det är den vägledda visualiseringsövningen hon gjorde. Det var något utöver det vanliga, jag ville aldrig att hon skulle sluta. Jag kan verkligen rekommendera att gå på hennes workshops. 

Tina Westerberg
PT och kostrådgivare

"Jag är nykter idag och med Ninas stöd vågar jag möta livet med allt vad det innebär utan att dricka alkohol."

Jag kontaktade Nina för att jag mådde dåligt på flera sätt, bland annat drack jag på ett destruktivt sätt. Jag sökte efter annan hjälp än den jag fått via sjukvården för den var inte tillräcklig för mig.

Efter ett prova på samtal kände jag att jag kunde lita på Nina för att hon förstod och lyssnade på mig. Hon är varm, genuin och samtidig utmanade hon mig att ta steg i att leva nykter och hantera känslor utan att bedöva mig.

Efter kursen Leva nykter i kombination med samtal har jag fått verktyg som jag använder dagligen. Jag är nykter idag och med Ninas stöd vågar jag möta livet med allt vad det innebär utan att dricka alkohol. Att dessutom vara med i medlemsprogrammet är en stor trygghet där jag utvecklas i min takt.

Caroline Ihre
Behandlingspedagog

Nina Berg Berg

Välkommen till din väg till ett nyktert liv du älskar

 • Most popular
  Prova leva nyktert, öka din hälsa & välbefinnande
 • 4900 SEK

  Prova leva nyktert, öka din hälsa & välbefinnande & ett strategisamtal

  Buy Now
 • Prova leva nyktert, öka din hälsa & välbefinnande
 • 2995 SEK

  Du betalar en gång och får tillgång till allt material du behöver för att vara nykter och må bra.

  Köp nu