Leva nyktert - betala per månad du är med

För dig som vill leva nyktert & må bra i kropp och själ - medlemsprogram

Ett medlemsprogram för dig som vill leva nyktert och må bra i kropp och själ & identifierar dig som kvinna.

Har du har försökt att sluta eller dra ner på din alkoholkonsumtion men det går inte så bra. Du vill dricka litegrann men det blir alltid fler glas än du planerat. Och vad ska du säga till folk när du är på middag eller det är AW på om du inte kan ta ett glas? 

 
Du tänker ofta på hur mycket eller hur lite du ska dricka nästa helg eller nästa fest. Du vill dricka lagom, bara precis så mycket så du kan koppla av, släppa all stress och ha lite kul. Du har funderat på att söka hjälp och prata om din alkoholkonsumtion men du kommer inte till skott för det är väl bara att dra ner på alkoholen eller dricka mindre. Eller så har du kanske varit i kontakt med vårdcentralen eller företagshälsovården men de sa att det var inte så farligt, de tyckte bara att du kunde dra ner på din konsumtion. Men det känns jobbigt och ditt drickande upptar mycket av din tid och du känner dig ensam.
 
Så du tänker att du kanske bara har dålig karaktär och när bakfylleångesten är som värst kommer tankarna att det är något fel på dig och de negativa tankar om dig själv kommer oftare och oftare. Varför kan inte du ta ett glas som alla andra? 

 
Men du har försökt men det går inte. Du känner dig både lite hopplös och dålig. Dessutom är det pinsamt för du vill inte ha problem med alkohol och du känner dig absolut inte som en alkoholist.

Jag försökte också att dricka mindre men blev alltid fullast av alla och gjorde pinsamma saker. 


Jag ville bara känna mig normal som alla andra och dricka lagom men det gick inte. Jag försökte hitta en lagom mängd och jag försökte sluta när jag blev berusad. Fast det gick liksom inte. I många år trodde jag att det var något fel på mig.

Men det var det inte.

Jag kunde helt enkelt inte hantera alkoholen men att sluta helt det kändes överdrivet. Ett glas då och då kunde jag väl dricka?


Du känner dig inte som en alkoholist men du har svårt att dricka lagom.

Är du också nyfiken på hur ditt liv kan se ut om du levde nyktert? Skulle du vilja prova att leva nyktert en tid?  

Du måste inte bestämma att du ska vara nykter i resten av ditt liv. Du kan prova! Tillsammans med mig och andra som vill må bra utan alkohol.
 
Jag har  skapat en modell för dig som vill prova ett leva nyktert och må bra i kropp och själ.

Det är ett medlemsprogrammet för dig som vill leva nyktert på ditt sätt och må bra, både mentalt och fysiskt. Slippa så mycket oro och ångest. 

Steg för steg kommer jag att guida dig att leva ett nyktert liv där du mår bra. 
Själv har jag tagit mig fram nyktert i 16 år och mår så himla bra och när de dåliga dagarna kommer har jag verktygen att hantera dem och idag är att leva nyktert naturligt.

Livet behöver inte vara en kamp.

Vill du må bättre, prova att leva nyktert och dela det med andra som har samma önskan att få må bra?

Då ska du prova att vara med i medlemsprogrammet. Du betalar per månad och har ingen uppsägningstid. Betalning och pris finns längst ner på sidan. 

PS. Det är en sån fin gemenskap i vårt helt privata Community där vi firar framgångar och stöttar i motgångar. Skratt & gråt - du är välkommen som du är.  

Din väg till att leva nyktert på ditt sätt och må bra i kropp och själ- detta får du:

I medlemsprogrammet ses vi via zoom en ggr/per månad och det finns en helt anonym och privat Facebookgrupp som bara är för medlemmar där vi delar känslor, tankar och firar varandra. Allt hanteras 100% konfidentiellt.
Jag spelar in utbildningar/medlemsträffar i efterhand och lägger upp dem på kursportalen. Gruppen är en trygg plats där du kan lätta på hjärtat och allt stannar där. Leva nykter och må bra i kropp och själ är för dig som vill känna dig trygg med andra som har liknande erfarenheter och problem som du har med alkohol, ångest och liknande.

Nedan ser du de fyra olika teman i programmet.

Kostnad och betalning hittar du längst ner på sidan.

Våga välja ett nyktert liv

Att fortsätta välja ett nyktert liv innebär att du behöver lära dig bli bekväm med att göra saker utan att dricka.

Lär dig tro på dig själv och att bibehålla motivationen över tid. Vem är du nu när du är nykter och hur vill du leva? 

Att hantera oro och ångest nyktert

Här får du lära dig hur du kan hantera ångest och ångestattacker när det är akut, men även hur du kan lära dig att må bra över tid.

Det går att leva utan den ständiga kampen. Här får du de verktyg du behöver för att hantera de dåliga dagarna.  


Att ha trygga relationer nyktert

Att ha relationer där du mår bra, utan en massa bråk kan kännas ouppnåeligt bitvis i livet. Men allt eftersom du må bättre och stärker dig själv så kommer även dina relationer påverkas.

Men släkt, kärleksrelationer, vänner och kollegor kan vara besvärliga! Det går att hitta konkreta och enkla sätt att hantera sig själv och andra. 

Försörjning och fritid i nykterheten

Både jobb och fritiden påverkas när vi har dricker/har druckit för mycket och inte mått bra en längre tid.

Att en försörjning vi trivs med och en fritid som känns meningsfull är viktigt för alla.

Men hur ska du göra och vad ska du fylla din fritid med nu när du inte lägger tid på att må så dåligt?


Varma ord från några av dem som har tagit steget tillsammans med mig och förändrat sina liv

"Styrkan i Ninas arbete är hennes genuinitet och humor.

För mig är Nina en person som jobbar med hjärtat. Hon har en förmåga som får mig att känna mig sedd.  Det gör att det hela tiden blir intressant och lättsamt att lyssna på henne." 

Nathalie Thörnlund
Frisksköterska och mental tränare

"Workshopen som Nina hade var helt fantastiskt!
En sak jag som fortfarande finns kvar i min kropp, det är den vägledda visualiseringsövningen hon gjorde. Det var något utöver det vanliga, jag ville aldrig att hon skulle sluta. Jag kan verkligen rekommendera att gå på hennes workshops. 

Tina Westerberg
PT och kostrådgivare

"Jag är nykter idag och med Ninas stöd vågar jag möta livet med allt vad det innebär utan att dricka alkohol."

Jag kontaktade Nina för att jag mådde dåligt på flera sätt, bland annat drack jag på ett destruktivt sätt. Jag sökte efter annan hjälp än den jag fått via sjukvården för den var inte tillräcklig för mig.

Efter ett prova på samtal kände jag att jag kunde lita på Nina för att hon förstod och lyssnade på mig. Hon är varm, genuin och samtidig utmanade hon mig att ta steg i att leva nykter och hantera känslor utan att bedöva mig.

Efter kursen Leva nykter i kombination med samtal har jag fått verktyg som jag använder dagligen. Jag är nykter idag och med Ninas stöd vågar jag möta livet med allt vad det innebär utan att dricka alkohol. Att dessutom vara med i medlemsprogrammet är en stor trygghet där jag utvecklas i min takt.

Caroline Ihre
Behandlingspedagog

Nina Berg

Välkommen till din väg till ett nyktert liv du älskar

  • Leva nyktert - månad
  • 495 SEK

    per month

    Ingen uppsägningstid.

    Gå med nu