Hur du kan planera för ett nyktert år

Vill du dricka mindre eller kanske sluta helt? Har du provat flera gånger men inte lyckats göra den förändring du vill? Är du anhörig till någon med alkoholproblem eller vill du bara prova att leva nyktert ett tag? I det här webinaret berättar jag om hur du kan planera för ett nyktert år. 

Jag heter Nina Berg och jag vill att du ska kunna leva nyktert utan att du känner att du missar något.  Jag vet hur det är att dricka mer än vad man vill och hur jobbigt det kan vara.  Innan jag blev nykter var jag så rädd för att det skulle bli tråkigt utan alkohol, jag kände mig ensam och jag var rädd för ångest men framförallt var jag rädd för att inte lyckas. Men med snart 16 års nykterhet så vet jag att det går att ha roligt, känna sig glad, slippa ångest och slippa skämmas över sig själv. Jag lovar dig!

 

Det här webinaret höll jag  i decemberoch det var mycket uppskattat av deltagarna. Därför vill jag ge dig möjligheten att se det i efterhand. Har du frågor efteråt så kontakta mig på nina@ninaberg.se