Livsstilsanalys inklusive bonus!

Ibland behöver vi en kärleksfull spark i röven för att komma igång att ta hand om oss själva.

Att vilja ha mer energi, bättre hälsa och mer glädje i sitt liv är inget konstigt, det vill de flesta. Vem vill vara trött, hängig och tycka livet är skit? Ingen. Ändå mår så många dåligt. Det är stressrelaterade tillstånd, lite för mycket ångest och bråkigt i relationer.  Orken går på sparlåga.

Vi kan ju googla det mesta men ändå kommer vi inte igång. 

Det kan kännas övermäktigt och du vet inte ens var du ska börja så det känns lite hopplöst och dränerande. Skulle problemet vara alkohol så känns det så pinsamt att ens prata om det.

Så tiden går och du mår inte bättre. 


Du planerar att komma igång på måndag eller efter semestern men blir inte av. Det känns som du sitter fast och din energi är på väg att ta slut. 

  
Då kan vi behöva en kärleksfull spark i röven, det behöver vi alla ibland.

Du är ju värd att må bra!

Få en tydlig bild av hur livet ser ut nu

Syftet med den är livsstilsanalysen är att du ska få en tydlig bild av hur ditt liv ser ut nu.  Då blir det så mycket lättare att bestämma dig för vad du vill börja med för att må bättre. Du behöver ta dig från tanke till handling för det skapar motivation.

Den här livsstilsanalysen gör att du får klarhet och det blir tydligt för dig vart du ska börja. Och i filmen som ingår i kursen får du både tips och inspiration av mig.

BONUS! Hösten 2019 gav jag ut boken "Låt fasaden rämna - ingen ska vara ensam", den handlar om min resa ur alkoholism och psykisk ohälsaDen ingår som bonus i pdf-format när du köper denna kurs. Du kan läsa mer om boken om du klickar här.


Observera att du kan använda ditt friskvårdsbidrag på de tjänster jag erbjuder. Att investera i din hälsa är att planera för ett mera hållbart liv, både för dig och dina närmaste. Det handlar inte om att du ska göra mer, utan att göra det du mår bra av som ger dig ett hållbart liv du älskar att leva!

Det här ingår i kursen

Nina Berg

Din investering

 • Livsstilsanalys, en BONUS & ett strategisamtal
 • 2200 SEK

  I kursen skapar du medvetenhet om dina vanor och verktyg att komma igång att skapa förändring & boken "låt fasaden rämna" i pdf.

  Ja, jag vill köpa nu
 • Livstilsanalys & instruktionsfilm plus BONUS
 • 595 SEK

  I kursen skapar du medvetenhet om dina vanor och verktyg att komma igång att skapa förändring & boken "låt fasaden rämna" i pdf.

  Ja, jag vill köpa nu