Livsstilsanalys

Ibland behöver vi en kärleksfull spark i röven för att komma igång att ta hand om oss själva.

Att vilja ha mer energi, bättre hälsa och mer glädje i sitt liv är inget konstigt, det vill de flesta. Vem vill vara trött, hängig och tycka livet är skit? Ingen. Ändå mår så många dåligt. Det är stressrelaterade tillstånd, ångest och bråkigt i relationer.  

Vi kan ju googla det mesta men ändå kommer vi inte igång.  Vi tänker att i morgon är en bra dag att prata ut med sin partner, börja träna eller ta tag i det där du tänkt på så länge. Det kan kännas övermäktigt och vi vet inte var vi ska börja så vi skjuter upp och vi skjuter och väntar på att bli redo.  

Men det händer inget och åren går.

På måndag blir efter semestern och sen blir aldrig. Det känns som du sitter fast.  Då kan vi behöva en kärleksfull spark i röven. 😊 

Få en tydlig bild av hur livet ser ut nu

Syftet med den är livsstilsanalysen är att du ska få en tydlig bild av hur ditt liv ser ut nu. Då blir det så mycket lättare att bestämma dig för vad du vill börja mer för att må bättre. Du behöver ta dig från tanke till handling och att ha stöd när det känns motigt är guld värt.

Den här livsstilsanalysen är steg 1 för den skapar medvetenhet.

Och jag skickar med två bonusar!

  1. En visualiseringsövning som jag har gjort till medlemmarna i medlemsprogrammet som jag har. 
  2. Och en pdf där du på ett enkelt och konkret sätt kan planera vad du ska göra för att komma igång.

 Skulle du behöva mera hjälp på vägen, jag har behövt mycket coachning för min utveckling och det har varit och är gud värt, så har du 10% på coachningspaket.

Att ta hand om sig själv och investera i att ta hand om sig själv är en av de bästa investeringar du kan göra. Du ska ju leva med dig själv i resten av ditt liv.

Det här ingår i kursen

Nina Berg

Din investering

  • Gör din livsstilsanalys
  • 595 SEK

    Köp nu